İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Satılık Klasik 1979 Mercedes 450SLC

Fotoğraflar yükleniyor

30.000 1,224,903
İlan No 222759
İlan Tarihi 14 Eylül 2020

Araba mükemmel kondisyondadır. 2013 yılından beridir bendedir sahip olduğum süre boyunca tüm bakımlarını zamanında yaptırdım. Araç herzaman kapalı garajda muhafaza edilmiş, yağmurlu günlerde kullanılmamıştır.  

2014 yılında motor revize edilmiştir. Motor parçalarının hepsi ingiltere ve almanyadan kendim getirttim. Makine Uğurelli Garaj'da sıfırdan yeni parçalarla revize edilmiştir.

İç döşemeler orjinal kırmızı deridir. Koltuklar ve döşemeler orjinaldir. Ekstradan üzerinde 16 inç BBS jant bulunmaktadır fakat orjinal 14 inç jantları yenilenmiş ve orjinal şekilde durmaktadır. Alacak olan kişiye orjinal jantlarda yanında verilecektir. 


Günden güne değer kazanan bir arabadır. İngilterede bu kondisyondaki bir arabanın şuanki değeri 20 bin pound civarındadır. Getirecek olursanızda 10-12 bin sterlin kadar bir gümrüğü bulunmaktadır. Elimde motor yenilenirken çekişmiş birçok resimde bulunmaktadır. Ciddi alıcılar arayıp arabayı gelip yerindede görebilirler. Lütfen sadece değerini bilenler arasın. 2 adet daha klasik aracım bulunduğundan ve gündelik başka bir araba almayı düşündüğümden bu arabayı satmaya karar verdim.


Aracın fabrika çıkışı opsiyonel ekstraları:

4 cam otomatik

Elektrikli sunroof

Hız sabitleyici (cruise control)

Kırmızı mb-tex deri koltuklar ve döşemeler

Hidrolik direksiyon

Merkezi kilit