Site Kullanım Koşulları

1.    İlan sahibi, girişini yapmış olduğu ilan içeriğinin güncel ve doğru bilgilerden oluştuğundan ve ilgili içeriğin kullanım, yayınlama ve ilan etme yetkilerine haiz olduğundan emin olmalıdır. İlan veya ilanların içeriği ile ilgili tüm sorumluluk ilan veren kişiye aittir.
2.    Sistemde belirtilen kategoriler dışında ilanlara kesinlikle yer verilmez. (Cinsel ürünler, arkadaşlık ilanları, uygunsuz veya geçerliliği olmayan iş ilanları vs)
3.    İlan başlığında ve ilana ait açıklama kısmında sadece ürün hakkında bilgilere yer verilmelidir. Bu bölümlerde reklam içerikli yazı, link veya resim bulunması halinde ilanınız onaylanmaz.
4.    Yayınlanacak olan ilanlarda kullanılan fotoğraf gibi içerikler satılan veya kiralanan ürüne ait olmalıdır.
5.    Kibristailan.com sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti odaklı hizmet verir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile direkt manada ilgisi olmayan ilanlar kesinlikle yayına alınmazlar.
6.    Eklenen fotoğraflarda firma logoları veya farklı ilan sitelerine ait link veya içerik bulundurulmamalıdır. Ürüne ait fotoğraf yerine kampanya görsellerine yer verilmemelidir.
7.    İlana ait fotoğraflar kesinlikle başka kullanıcıların ilanından alınmamalıdır.
8.    Üye kibristailan.com’a bir ürüne ait sadece bir ilan verebilir.
9.    Girilen bir ilanın aynısı, ilk girilen ilan silinerek sisteme tekrardan girilemez. Bir ilanın silinerek aynı ilanın sisteme tekrardan girilmesi şeklindeki ve benzeri yaklaşımları gerçekleştirilen üyelerin ilanları silinebilir, üyelikleri askıya alınabilir veya üyelikleri tamamen kaldırılabilir.
10.    Her ilan için farklı resim kullanılmalıdır, aynı resim ikinci bir ilanda kullanılamaz.
11.    Ürünler için temsili fiyat verilmemelidir, fiyatlar net bir şekilde yazılmalıdır.
12.    İlanların açıklama kısımlarında mail adresi, web site ismi ve firma iletişim bilgilerine kesinlikle yer verilmemelidir. Telefon numarası ve kullanıcı adı sadece “Üye Bilgileri” nde yer almalıdır. Mağaza kullanıcıları firma tanıtım kısmında bilgilerini yayınlayabilirler.
13.    İlan açıklamasında veya ilan başlığında “aranıyor” gibi ifadelere yer verilemez.
14    Kıbrıstailan sistemin işleyişine, başkalarının haklarına, site kullanım koşullarına ve genel ahlak kurallarına aykırı olan mesajları ve içerikleri her zaman kontrol edebilir, istediği zaman kişileri ve mesajları erişimden kaldırabilir. Bu mesaj ve içeriği giren Üye'nin üyeliğine herhangi bir ihbar yapmadan son verebilir. İlanın konusu haricindeki bilgilendirme, reklam, toplu mesaj ve benzeri yaklaşımlar spam olarak değerlendirilir ve kesinlikle bu tür eylemlere müsaade edilmez.
15.    Satılan, kiralanan veya satmaktan veya kiralamaktan vazgeçilen ilanlar yayından kaldırılmalıdır.
16.    İlan sahibi, KIBRISTAILAN.COM sitesinde ilan yayınlayarak, KIBRISTAILAN.COM tarafından belirlenmiş ve yine KIBRISTAILAN.COM tarafından güncellenebilir olan işbu ilan yayınlama kuralları, “Üyelik Sözleşmesi” “Kullanım Koşulları” ve “Gizlilik Politikası” çerçevesinde hareket edeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
17.    İş bu kurallar çerçevesinde hareket etmeyen ilan sahiplerinin ilanları, içeriklerin bir kısmı veya tamamı silinebilir, üyelik bloke edilebilir, ilan sahibinin üyeliğine KIBRISTAILAN.COM tarafından tek taraflı olarak son verilebilir, üyelik sözleşmesi feshedilebilir.
18.    Sitemizi kullanan üyeler KIBRISTAILAN.COM’daki “Üyelik Sözleşmesi” “Kullanım Koşulları” ve “Gizlilik Politikasını” peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılacak olup bu çerçevedeki kurallara uyulmadığı taktirde KIBRISTAILAN.COM tüm bu kuralları uygulamaya hak sahibidir.
19.    “Kullanıcı” KIBRISTAILAN.COM dahilinde bulunan her türlü resimleri, metin içeriklerini, görsel ve işitsel imgeleri, video klipleri, dosyaları, veritabanları, katalogları ve listeleri kopyalamayacağı, çoğaltmayacağı, dağıtmayacağı, işlemeyeceği gerek bu eylemlerle gerekse de başka yollarla KIBRISTAILAN.COM ile doğrudan veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir.


Önemli Açıklama : Kullanım kurallarına aykırı ilan vermiş ve ilanına ekstra vitrin seçeneklerinden ödeme yapmış üyelerin ilanlarının askıya alınması halinde ödeme iadesi yapılmamaktadır. Çekilen miktarı farklı bir ilanda kullanılması gerekmektedir. Yukarıda bulunan kullanım koşulları tüm bireysel ve kurumsal üyeler için geçerlidir.