-Forklift kullanma yetkinliğine sahibim.
-İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ile Temel İlk Yardım sertifikalarım bulunmaktadır.
-Laboratuvar ortamında temel analizleri uygulayabilir, analiz sistemleri kurabilir ve gerektiğinde teknik asistanlık yapabilirim.
-Diş hekimlerine destek olabileceğim uygulamalarda (örneğin, konsantrasyon hesaplamaları, viskozite kontrolü, siman ve jel hazırlığı) görev alabilirim.
-Doğu Akdeniz Üniversitesi Kimya Bölümü’nü %100 İngilizce burslu kazandım; şu anda hazırlık okuyorum. Bu süreçte mesleğimle ilgili part-time işlerde çalışmak istiyorum.
-“Gürpınar Kimya” markası altında; dezenfektan, kolonya, sabun (katı/sıvı), deterjan, çamaşır suyu (kıvamlı/kıvamsız), oda parfümleri gibi ürünlerin üretim süreçlerinde aktif rol aldım.
-Analitik düşünebilen, sorunlara çözüm odaklı yaklaşan, girişimlere ve yeni ürün geliştirmeye açık bir kişiliğe sahibim.
-CV’m PDF olarak talep edenlere gönderilebilir. Diğer iş deneyimlerim orada detaylı şekilde yer almaktadır.
-Depo, laboratuvar, girişim, aktar, klinikler veya benzeri alanlarda çalışabilirim. Detaylar görüşme esnasında konuşulabilir.
Beren : 0530 475 30 40
İyi günler dilerim.
Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2025
Üyenin tüm ilanlarını görüntüle