Fotoğraflar yükleniyor

75 2,620
İlan No 237612
İlan Tarihi 6 Temmuz 2023
Referans Numarası 001
Oda Sayısı 1+1
Bulunduğu kat 1
Banyo Sayısı 1
WC Sayısı 1
Balkon Var
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Kimden Sahibinden

HUZUR VE EĞLENCEYE AÇILAN KAPINIZ!


Girne şehir merkezine 12 km uzaklıkta bulunan Perla Homes, gerek şehir merkezine yakın konumu ile, gerekse gürültüden uzak oluşu ile huzurlu ve keyifli bir tatil geçirebilmeniz için en uygun koşullara sahiptir.


Her bir dairenin büyüklüğü 55 metrekare olarak belirlenmiştir. Konaklamanızı son derece konforlu ve ferah kılmak için, tanınmış bir İç Mimarlık Şirketi tarafından özel olarak tasarlanmış eşsiz bir düzen bulunmaktadır. Zemin kattaki iki daire, balkon aracılığıyla bahçeye doğrudan erişim imkanı sunmaktadır. Açık tarzda dizayn edilmiş hazır mutfaklar, kısa ve uzun süreli konaklamalar için ideal olan eksiksiz mutfak ekipmanları ile donatılmıştır. Tüm daireler gün ışığından en iyi şekilde yararlanacak şekilde tasarlanmış olup aydınlık bir konaklama deneyimi sunmaktadır.


İhtiyaç duyacağınız tüm elektrikli eşyaların bulunduğu bu dairede, ayrıca tüm mutfak gereçleri ve temiz nevresim havluları sağlanarak, size yaz ve kış mevsimlerinde en uygun konaklama imkanı sunulmaktadır. Daire tamamen klimalı olup (2 adet), TV ve uydu bağlantısıyla donatılmıştır. Ayrıca, evde bulunan wifi internet bağlantısı sayesinde sevdiklerinizle rahatça iletişim kurabilirsiniz.


Dilerseniz sizi havaalanında karşılayabiliriz. Ayrıca araç kiralama konusunda da yardımcı olabiliriz. Binamızın konumu otobüs durağına sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır ve her türlü ulaşım için en iyi seçenekleri sunmaktadır.


En yakın plajlar "Camelot Beach Club" ve "Escape Beach Club" sadece 5 dakikalık sürüş mesafesindedir. Perla Homes, birçok restoran, pub ve kafe ile çevrili bir yerde bulunmaktadır. "Bar-O-Monte", "The Soulist Bar", "Merit Hotel & Casinos" gibi eğlence tesisleri de sadece 5 ila 10 dakika uzaklıktadır. En yakın süpermarket sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.


Herhangi bir yardıma ihtiyaç duymanız halinde, lütfen buzdolabının üzerinde bulacağınız yerel telefon numarası aracılığıyla bizimle iletişime geçin.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Dış Özellikler
İç Özellikler
Konum Özellikleri