İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Girne Merkezde Evde Çocuk Bakılır. Воспитатель в центре Гирне.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 220544
İlan Tarihi 1 Haziran 2020

Girne merkezde evde çocuk bakılır. 50 yaşındayım çocukları seven ,sabırlı biriyim. Özbekistan uyruklu olup burada oturma iznim bulunmaktadır. Türkçe ve Rusça’yı ana dilim gibi konuşup yazabiliyorum. Taşkent Devlet Pedagoji Üniversitesi’nden Pedagog ve Eğitmenlik diplomam bulunmaktadır. Çocuk bakıcılığı için gerekli bilgi, 20 senelik tecrübe ve ortama sahibim. 12 yaşına kadar çocuklarınıza kendi çocuğum gibi özenle bakabilirim. Her çocuğa özel organik ve sağlıklı menüler oluşturulacaktır. Saat ve ücret konuları için 0533 875 76 89 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz (Leyla).

 

50-летняя, порядочная, любящая детей дипломированный воспитатель  с высшим педагогическим образованием (выпускница Ташкентского государственного педагогического университета), свободно владеющая русским и турецким языками,  посвятившая школе и детям свыше 20 лет принимает на воспитание в собственном доме со всеми условиями в центре Гирне детей до 12 лет. Для каждого ребенка составляется индивидуальное органическое меню на основе принципов здорового питания. Часы и стоимость обговариваются. Заинтересованных просьба связаться по номеру: 0533 875 76 89 (Лейла)

Leyla

İlan sahibi: Leyla
Ara WhatsApp