İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Devren Kiralık Cafe&Bar

350.000
İlan No 220530
İlan Tarihi 31 Mayıs 2020
Referans Numarası
Kimden Sahibinden
500
Bölüm/Oda Sayısı 6
Bina yaşı 31 ve üzeri
Isıtma Klima
Krediye Uygunluk Bilinmiyor

DEVREN KİRALIK
Lefkoşa Surlariçi’nde bulunan, kirası çok uygun olan Tango Cafe devren kiralıktır. Tango Cafe bir mekanın sahip olması gereken tüm olanaklara sahiptir(Endüstriyen bulaşık makinası, endüstriyel buz makinası, Espresso makinası, camera sistemi, ses ve ışık sistemi, projeksiyon, …vb). 200 metrekarelik büyük salon, 40 metrekarelik küçük salon, 70 metrekarelik Cafe&Bar, 150 metrekare yemyeşil bir bahçe, mutfak, kadın erkek tuvaleti, duş,  olmak üzere toplamda 500 metrekaredir. Tüm mekan inverter klimalarla donatılmış, 5 metre tavan yüksekliği olan ferah bir mekandır. Mekanın belediye işletme izni, alkol izni, ses izni gibi gerekli tüm evrakları mevcuttur.

Canlı müzik geceleri düzenlediğimiz, yemekli/yemeksiz kokteyller organize ettiğimiz, seminerlere, kitap tanıtımlarına ev sahipliği yaptığımız, özel partiler düzenlediğimiz, nişan-düğün organize ettiğimiz, tango-salsa-bachata-flamenko-yoga-meditasyon dersleri verdiğmiz, dans geceleri ve dans festivalleri düzenlediğimiz aktif çalışan bir cafe&barı olan Tango Cafe ; Meyhane, Club, Canlı müzik mekanı, Cafe&Bar, Etkinlik alanı, Spor salonu, Dans okulu vb birçok sektöre hizmet edebilecek bir yapıya sahiptir..

Son zamanların gözde merkezi Lefkoşa-Surlariçi’nde mekan sahibi olmak isteyen yerli ve yabancı tüm yatırımcılar için kaçırılmayacak bir fırsattır.

Detaylı bilgi için : +90 548 851 71 76 , +90 548 861 71 76