İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

AKAY SAAT LEFKOSA SATIS TEMSILCISI

3.820
İlan No 222806
İlan Tarihi 15 Eylül 2020
Çalışma Şekli Tam Zamanlı
Deneyim Aranıyor

İŞ AÇIKLAMASI

Akay Optik ve Saat, Yüksel Akay LTD. bünyesinde kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 8 mağaza ile orijinal gözlük, saat ve aksesuar alanında lider konumundadır.

“Kurumsal yapısı, dinamik ve uzman ekibi ile sürekli kendini geliştiren, sektöründe hızlı, güvenilir, ulaşılabilir ve öncü bir şirket olmak” vizyonu ile 30 yılı aşkın hizmet veren Akay Optik ve Saat, dünyanın önde gelen markaları başta olmak üzere güneş gözlüğü, saat ve aksesuar markaları yanı sıra ihtiyaca göre numaralı gözlük camları alanında 150’den fazla marka sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren firmamız kurumsal yönetim anlayışı ve alanında deneyimli çalışanlara sahiptir. Tüketici gözünde hizmet anlayışını en üst seviyeye taşımak için teknolojiyi ve modayı yerinde takip edip alt yapısını bu yönde güçlendirmektedir.

Müşteriler, çalışanlar ve tedarikçiler nezdinde en cazip satış kanalı olan Akay Optik ve Saat’in amacı, müşterilerine kolay ulaşılabilir, hızlı ve rahat alışveriş imkanı sunarken göz sağlığı, moda ve marka ihtiyaçlarında da kişiye özel alışveriş deneyimi sunmaktadır.

SATIŞ TEMSİLCİSİ

 Tercihen Lise Mezunu

 Perakende/Mağazacılık sektöründe deneyimli

 Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen

 Dış görünüşüne özen gösteren, temsil yeteneği güçlü

  İngilizce konuşabilen

 TUM BASVURULAR CV GONDEREREK YAPILMALIDIR.

mail: [email protected]

sahsi basvuru: Lefkosa Akay Saat'e sahsen gidip cv doldurabilirsiniz