İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

(En az 7 gece kiralanır=4900 TL) Merkezi konumda KLİMALI GENİŞ 1+1 dai

Fotoğraflar yükleniyor

700
İlan No 234795
İlan Tarihi 12 Kasım 2022
Referans Numarası
Oda Sayısı 1+1
Bulunduğu kat 2
Banyo Sayısı 1
WC Sayısı 1
Balkon Yok
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Kimden Sahibinden

MALZEMELER: Dairede; derin dondurucu bölmeli buzdolabı, çamaşır makinesi, mikrodalga, elektrikli ocak, su ısıtıcısı ketıl, yemek yapmak ve yemek için tencere, tava, tabak, çatal, bıçak var.

*ISITMA VE SOĞUTMA: Dairede 24 BTU 1 adet yeni klima ve 1 adet seyyar vantilatör var.

* İNTERNET: Dairede kesintisiz, ücretsiz internet var.

*SICAK SU: Dairede her an sıcak su var. Su güneş enerjisi (güneş panelleri) ile ısınır. Gerektiğinde elektrikle de ısıtılabilir.

LOKASYON: Şehir içi minibüsler (dolmuş) daire önünden 10 dakika sıklıkla geçer.Lefkoşanın dört alış veriş merkezinden birisi olan Metropol yolu olarak bilinen cadde (Şehit Kemal Ünal Caddesi) üzerindeki dairemiz bir çok özel hastahane (tüp bebek merkezine) ve Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastahanesine yürüyüş mesafesindedir. Çevresinde bir çok market, lokanta ve mağaza vardır. Metropol Süpermarkette günlük sıcak yemek paket servis yapılır. Yakın Doğu Üniversitesi ve diğer bütün üniversitelere giden servislerin geçtiği Dr. Fazıl Küçük Bulvarına 5 dk yürüyüş mesafesindedir (google maps 9 dk yürüyüş yolu önerir). Harita konum ve güzergahını ilan resimelerinde bulabilirsiniz.

APARTMAN: Dairenin bulunduğu 2 katlı apartmanın zemininde mağazalar, birinci katta ofisler, ikinci katta ise ailelerin yaşadığı daireler vardır. Daire 2. kattadır. Apartmana ait araç park yeri ve apartmandan 50 metre uzaktaki belediye araç park yeri ücretsizdir.

*DAİRE: 55 metre kare çok geniş dairemizin giriş koridoru (1x2 m.), koridorun sağında banyo-tuvalet, daha sonra ikinci bir kapıdan  yüksek tavanlı oturma grubu ve mutfağın olduğu odaya geçilir. Bu bölümle yatakların bulunduğu yer yüksek sabit paravanla birbirinden ayrılmıştır.

YATMA YERLERİ: Dairedeki geniş tek kişilik 2 adet yatak (105x200) ve 1 adet çek yatta 105x200 cm) üç kişiye kadar rahat konaklayabilir.

EV KURALLARI: *HİÇ BİR HAYVAN DAİREYE GETİRİLEMEZ, * PARTİ DÜZENLENEMEZ.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Dış Özellikler
İç Özellikler
Konum Özellikleri

Hüseyin Turan

Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2018

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep533 836 60 91
WhatsApp533 836 60 91
İlan sahibi: Hüseyin Turan
Ara WhatsApp