İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.
0
İlan No 234252
İlan Tarihi 30 Eylül 2022
Çalışma Şekli
Deneyim

77 yaşındaki Babamız için Lefkoşa (Dereboyu ve Ledra Palace mevkilerine yakın) Köşklüçiftlik bölgesindeki evimizde yatılı yardımcı bayan (bakıcı) arıyoruz. Yaz aylarında ve muhtelif zamanlarda Girne Ozanköy’deki evimizde olacağız.

 

 

Babamızın birkaç kronik rahatsızlıkları bulunmaktadır (gerçi kendisi yatan hasta konumunda değildir Allah’a şükür) örnek vermek gerekirse: Diyabet, tansiyon, kolesterol, kalp pili, vs.

 

 

 

 

Babamız kızı ile beraber kalıyor. Yardımcı’ da onlarla beraber kalacak. Beklentilerimiz Baba ile yakından ilgilenmesi, yıkanması, ilaçlarının alınması (İnsülin iğnesi yapılması, haplarının içimi), yemeğinin verilmesi ve toplanması, temizliği (Çamaşır, ütü, vs.) ve her türlü bakımından sorumlu olmasıdır.

 

 

 

 

Çalışma izinleri yapılacak. Haftanın 1 günü izini olacaktır. İzinli olduğu günler çalışacaksa günlük maaşı ekstra ödenecektir. Görev esnasında esneklik işveren için önemlidir. Maaş ve Diğer detaylar yüz yüze görüşülecektir.

 

 

 

 

 

İrtibat: 0533 863 01 18