İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

7 Ekim sonrası müsait. En az 7 gece kiralanır &Chamada Prestige Hotele çok yakın&Her odada klima

Fotoğraflar yükleniyor

110 4,471
İlan No 230013
İlan Tarihi
Referans Numarası
Oda Sayısı 3+2
Bulunduğu kat Villa Tipi
Banyo Sayısı 2
WC Sayısı 2
Balkon Var
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Kimden Sahibinden

Villada; buzdolabı-dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ocak, fırın, mikrodalga, ketıl, ekmek kızartma makinesi, ütü var. Mutfakta yemek yapmak ve yemek için tencere, tava, tabak, kaşık-çatal-bıçak vs var. Temiz çarşaflar, her misafire birer banyo ve yüz havlusu sağlanır.

Birinci yatak odasında çift kişilik büyük yatak (160x200 cm), ikinci yatak odasında çift kişilik büyük yatak (165x200 cm), üçüncü yatak odasında çift kişilik yatak (130 ! x200 cm), zemin katta iki geniş çek yat ve bir kanepe vardır.

Villanın her odasında ısıtma sağlayan klimalar var.

Her an sıcak su var.

Havuz 10 m. x 5 m. ölçüsündedir. Havuzun yarısının yüksekliği 70 cm derinliğindedir, daha sonra eğimle 150 cm derinliğe ulaşmaktadır. Bu yönü ile yüzme bilmeyenler ve çocukların kullanımına uygundur.

Yarı özel havuz olarak da tanımlayabileceğimiz havuz  , sizin kiralamayı düşündüğünüz müstakil villa ve havuzun karşı tarafında olan 2 ikiz villa arasında ortak kullanılır. İki ikiz villadan birisi bize aittir ve zaman zaman misafirlerimiz kalır, diğer ikiz villada ise orta yaşlarda bir kadın ev sahibi yalnız yaşar. 

Lokasyon: Girne şehir merkezi, kumlu plajlara, otellere, lokanta, meyhane, cafe, bar, marketler, eczane, benzin istasyonu, ekmek fırını gibi tesislere mesafesi araçla 5-10 dakika mesafededir.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Dış Özellikler
İç Özellikler
Konum Özellikleri

Hüseyin Turan

Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2018

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep533 836 60 91
WhatsApp533 836 60 91
İlan sahibi: Hüseyin Turan
Ara WhatsApp