İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

KKTC. Girne Çarşı Merkezinde 2+1 Günlük kiralık Full Daire Favorilerime Ekle Yazdır

Fotoğraflar yükleniyor

60 2,448
İlan No 236456
İlan Tarihi 25 Mart 2023
Referans Numarası
Oda Sayısı 2+1
Bulunduğu kat 3
Banyo Sayısı 1
WC Sayısı 1
Balkon Yok
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Kimden Sahibinden

Bu kiralık 2+1 Dairede En lüks otel konforunda, tatil yapacak misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet ,sıcak su, temiz yataklar ve havlu hizmeti sunulmaktadır. Sadece kişisel eşyalarınızı getirmeniz yeterlidir.

Girne çarşı merkezinde bulunan dairemiz, denize 150mt özel beach ve kumarhane otellerine yürüme mesafede, Kaşgar court ve Les Ambassadeurs Hotel sokağının girişindedir. Dairemiz 3. katta bulunmakta, 2 yatak odası, 1 Wc&Banyo ve mutfak ile 6 yetişkin kişiye kadar  beraber konaklamayı rahatlıkla kaldırabilir. Dairemiz kartlı kapı giriş sistemi ile tatilinizi mükemmelleştirmek için gereken detaylardan bir başkasıdır. Sessiz ve sakin bir konumda olan dairemiz, misafirler gündüz vakitlerini aktif geçirip, akşamları sakinliğin içinde dinlenebilirler.

Dairemiz geniş yatak odaları ve her odada iki kişilik yatak ve salonda çift kişilik çekyat ile misafirleri için kolay bir konaklama imkanı sağlar. Aynı zamanda tam donanımlı mutfağı, Salonda klima, TV ve uydu sistemi, wifi, sizin için temiz nevresim takımı, banyo havluları, özel otopark ile güzel bir tatil vaad etmekteyiz. Aynı zamanda Ev-Havalimanı transferleri ve VIP  catering servisi sağlamaktayız. 

Dairemizin fiyatlandırması günlük konaklama üzerinden hesaplanır, 1 gece için farklı fiyat uygulamaktayız. Evin temizlik ücreti 300TL dir.

İhtiyacınız olan bütün konforu sağlamak için buradayız, lütfen bizimle iletişime geçiniz.

   

In this 2+1 flat for rent, free wireless internet, hot water, clean beds and towel service are offered to our guests who will spend their holidays in the comfort of the most luxurious hotel. You just need to bring your personal belongings.

Our flat is located in the center of Girne bazaar, 150 meters from the sea, walking distance from private beach and casino hotels, at the entrance of Kasgar court and Les Ambassadeurs Hotel street. Our flat is located on the 3rd floor, with 2 bedrooms, 1 WC&Bathroom and kitchen, it can easily accommodate up to 6 adults together. Our apartment is another of the details needed to perfect your holiday with its card door entry system. Our apartment is in a quiet and calm location, where guests can spend their daytime active and relax in the evenings.

Our apartment provides easy accommodation for its guests with spacious bedrooms and double beds in each room and double sofa bed in the living room. At the same time, we promise a nice holiday with a fully equipped kitchen, air conditioning in the living room, TV and satellite system, wifi, clean bedding for you, bath towels, private parking. We also provide Home-Airport transfers and VIP catering service.

Pricing of our flat is calculated based on daily accommodation, we apply different prices for 1 night. House cleaning 300TL.

We are here to provide all the comfort you need, please contact us.

 
TEKNİK ÖZELLİKLER
Dış Özellikler
İç Özellikler
Konum Özellikleri