İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

İngilizce Özel Ders ( Yerinde ya da Online )

200
İlan No 234723
İlan Tarihi 6 Kasım 2022

Ada Kent Üniversitesi / Gazimağusa'da 2.sınıf İngilizce öğretmenliği öğrencisiyim. 


Eşim ile de 20 yıldır İngilizce iletişim kurduğum için akıcı seviyede İngilizce konuşmaktayım. 


İngilizce'yi ben de özel öğretmenden öğrendiğimde sevmiştim. Çünkü sınıf ortamında dersler benim için pek de anlaşılır şekilde ilerlemiyordu. Ne zaman ki bire bir özel öğretmenden ders almıştım, o zaman benim için herşey değişmişti. Konuları anlayarak ilerlediğimde kavramam da dile olan sevgim de artmıştı.


Eğer ki hem konuşulanı anlamak, hem de anlaşılır şekilde konuşabilmek istiyorsanız birlikte ilerleyebiliriz. Göreceksiniz ki İngilizce dilini çok rahat ve akıcı şekilde kullanacağız. 


Ders verdiğim öğrencilerin öncelikle eksiklerini belirliyoruz ve nasıl akıcı şekilde konuşacağız ve öğreneceğiz bir yol haritası oluşturuyoruz.


Doğal bir şekilde, severek İngilizce'yi öğreneceksiniz. En kullanılır, güncel kelimeler ve cümlelerle ilerleyeceğiz.


Sunduğum İmkanlar : Online eğitimle programlarımızı destekleyebiliriz, ya da sadece online üzerinden de ilerleyebiliriz. Ders verebileceğim kendime ait evim bulunmakta. Sizin kendi yerinizde de ders verebilirim. Ya da okumakta olduğum üniversitenin de okuma salonunda ders verebilirim.


Neden Özel Ders Veriyorum?İngilizce öğretmeni olacağım. Dolayısıyla bu benim mesleğim. İngilizce'yi hiç sevmiyordum lisede iken ve sınıfta kalıyordum. Ne zaman ki özel ders almaya başladım, o zaman İngilizce'yi çok sevdim. Sonrasında Rus vatandaşı olan eşim ile de İngilizcem olmasa tanışamazdım ve dolayısıyla da evlenemezdim. Dünyaya açılmama yarayan İngilizceyi herkes öğrensin istiyorum.


Özel ders almak isteyen arkadaşlara kısa kısa tavsiyelerim olabilir.Kimi öğrencilerin işitsel yetenekleri ve hafızası daha güçlüdür, kiminin görsel, kiminin de duyusal... Dolayısıyla eğer ki görsel yetenekleriniz ağırlıklı ise, yeni başlayanlar görsel ağırlıklı kitaplarla, sözlüklerle, hikayelerle, dizi ve filmlerle ilerlemeliler... İşitsel yetenekleri gelişmiş arkadaşlar da yeni öğrendiği kelimeleri birer cümle içinde kullansınlar ve ardından anlamını söylesinler. Bunu sesli olarak söylesinler ve cep telefonuna kaydetsinler mp3 olarak. Daha sonra yürürken, araba kullanırken de bu ses dosyalarını dinlesinler. Bu örnekleri kişilik analizinize göre şekillendireceğim. 


Size neler kazandırabilirim?


İngilizce'yi kullanmaya başlayacaksınız günlük pratiğinizde.


Hakkımda Bilmeniz Gerekenler:Şu anda Üniversite 1. sınıf olduğum için henüz sosyal medya kullanmaya tam olarak başlamadım. Sadece yayınlamış olduğum bir video var Dost Bakış kanalında. Tanıtım videom'a bakarsanız o videoyu bulacaksınız.Yine aynı kanalda beni görebilirsiniz ve tanıyabilirsiniz.


Dersleri Nasıl İşlerim?Sizin ihtiyaçlarınızı belirleyeceğiz ve o doğrultuda dil yeteneklerinizi geliştireceğiz. Çünkü ihtiyacımız olmayan kelime ve cümlelerle ilerlemeye çalışırsak alt yapı oluşturamamış oluruz.