İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

KAMERAMAN ve KURGUCU aranıyor.

Fotoğraflar yükleniyor

0
İlan No 233695
İlan Tarihi 26 Ağustos 2022
Çalışma Şekli Yarı Zamanlı
Deneyim Aranıyor

Kıbrıs ta yeni kurulacak olan dijital ajansında çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. Kameraman, kurgucu (+renklendirmeye hakim),  videograher arıyoruz. Kurgu alanında çalışacak arkadaşlar uzaktan da çalışabilirler ama kıbrısta olmaları şarttır.  

Sosyal medya için video içerik kaydı yapacak kameraman / kurgucu / videographer arıyoruz; Youtube, instagram, facebook vb. platformlarda yayınlanacak içerikleri çekim veya kurgu görevini üstlenecektir.


Kameraman/ Kurgucu/ videographer için genel Nitelikler: 

Kıbrısta lefkoşada ikamet eden veya ulaşım sorunu olmayan.

Tercihen RTS, Reklamcılık, grafik tasarım bölümlerinden mezun.

30 yaşını aşmamış

Çeşitli kameralarla profesyonel vidographer ve dış çekimler yapabilecek,

Adobe Premiere, Photoshop,After effect veya Da vinci gibi programlara hakim,

Takım çalışmasına yatkın,

Minimum 1-2 yıllık deneyimi olan.

Portfolyo sunabilecek

Daha önce içerik üretmiş.


İş Tanımı

Kameraman: Çekeceğimiz programlarda kameramanlık, ses ve görüntü ayarlamalarını yapacak takım arkadaşı arıyoruz. Çekimler çok uzun sürmeyecek, yoğunlaştığı dönemlerde sizlere ekstra bilgi verilecektir. Reklam ve program çekimi yapmış ekipmanı olan adayların işe alımı daha kolay olacaktır.

Kurgucu: Program ve reklam görüntülerinin kurgusunu yapacak, dinamik ve modern gelişmeleri takip ederek istenilecek herhangi bir çalışmayı kurgulayabilecek, daha önce hızlı kurgu yapmış, Adobe programlarına hakim adaylar aranıyor. Program ve reklamların modern şekilde kurgulayacak. Kendi bilgisayarı olan adayların işe alımı daha kolay olacaktır.

bize ulaşın: 0533 881 77 72