İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

GoPro Hero 9 Black 2 YIL RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ .

Fotoğraflar yükleniyor

610 19,867
İlan No 227623
İlan Tarihi 22 Haziran 2021

23,6 MP Sensör,

5K Video

20 MP Fotoğraf

10 metreye kadar Su Geçirmez

Canlı Görünüm Ön Ekran / Arka Dokunmatik Ekran

Web Kamerası Modu ve 1080p Canlı Yayın

HyperSmooth 3.0 Görüntü Sabitleme

Ağırlık - 158 g

     


    GoPro Hero 9 Özellikleri

     

    5K Video

    5K30 çözünürlüğe kadar video yakalayın ve yakınlaştırırken bile yüksek ayrıntıları koruyun. Yeni bir 23,6 MP sensör içeren HERO9 Black, optimum görüntü kalitesi için gerçekçi görüntü keskinliği, akıcı hareket ve kamera içi ufuk seviyelendirme sağlar.


    SuperPhoto ile 20 MP Fotoğraf

    20 MP netlikte canlı, profesyonel kalitede fotoğraflar çekin. Doğru çekimi kolayca elde etmek için en iyi görüntü işlemeyi otomatik olarak seçmek için SuperPhoto uygulayın.


    Genişletilebilir Modlar Sistemi

    GoPro HERO9 Black, daha kapsamlı bir iş akışı için kamerayı genişleten birden çok eklenti moduyla uyumludur. İsteğe bağlı modlar arasında Max Lens Modu, Işık Modu ve Medya Modu bulunur. Bu modlar arasında ufuk kilitli çekim, LED aydınlatma, harici mikrofon kaydı ve daha fazlasını elde edebilirsiniz.

     

    Dahili Montaj

    Artık ayrı bir çerçeve taşımak yok. Katlanan parmakları çevirin ve kameranızı neredeyse tüm montaj aksesuarlarına takın.

     

    Ön Ekran + Arka Dokunmatik Ekran

    GoPro HERO 9 Black in arka dokunmatik ekranı, önceki kamera modelinden daha büyüktür ancak dokunmatik yakınlaştırma dahil aynı tanıdık özellikleri sunar. Ön ekran da yükseltildi ve şimdi durum göstergelerine ek olarak canlı bir önizleme gösteriyor. Artık çekiminizi doğrudan ön ekrandan çerçeveleyebilirsiniz.

     

    Güçlü Pil

    HERO9 Black'in 1720mAh bataryası, HERO8 Black'in bataryasından% 30 daha uzun batarya ömrüne sahiptir.

     

    HyperSmooth 3.0

    GoPro HERO9 Black, tüm ayarlarda kamera içi ufuk seviyelendirme ve güçlendirme sağlayan HyperSmooth 3.0 ile daha gelişmiş bir video sabitleme özelliğine sahiptir.

     

    Ufuk Tesviye

    Yeni Doğrusal + Ufuk Dengeleme dijital lens ile kamera içi ufuk seviyelendirme (% 45'e kadar eğim) artık mümkün ve çekimlerinizin sabit ve düz kalmasına yardımcı oluyor.

     

    TimeWarp 3.0

    Yolda, yaya olarak veya başka herhangi bir yerde ilerlerken hızlandırılmış sahneleri kaydedin. TimeWarp 3.0, kayıt sırasında Gerçek Hızı (şimdi sesli) veya Yarı Hızı seçmenize olanak tanıyan Hız Rampası gibi özelliklerle anları yakalayarak zamanı yoğunlaştırır.

     

    Sezgisel Dokunmatik Ekran

    Arka dokunmatik ekran, kameranızı kontrol etmeyi, çekiminizi çerçevelemeyi, görüntüleri oynatmayı, selfie çekmeyi ve daha fazlasını kolaylaştırır.

     

    1080p'de Canlı Akış

    HyperSmooth stabilizasyonu uygulanmış GoPro uygulaması aracılığıyla 1080p HD'de sosyal medyaya canlı akış yapın ve daha sonra kontrol etmek için akış görüntülerinizi bir microSD karta kaydetmekten çekinmeyin. (GoPro uygulaması iOS ve Android ile uyumludur; microSD kartlar ayrı satılır.)

     

    Web Kamerası Modu

    1080p HD yayın yapmak için HERO9 Black'i bilgisayarınıza bağlayın. İdeal web kamerası kurulumunuzu oluşturmak için isteğe bağlı GoPro montajlarını kullanın.

     

    Sağlam + Su Geçirmez

    GoPro HERO9 Black neredeyse tüm hava koşulları için dayanıklı olarak tasarlanmıştır ve herhangi bir su geçirmez muhafaza gerektirmeden kutudan çıkar çıkmaz 10m 'ye kadar su geçirmezdir.

     

    Güç Araçları

    HERO9 Black; HindSight, LiveBurst, Zamanlanmış Yakalama ve Süre Yakalama gibi araçlarla yakalama seçeneklerini genişleten Elektrikli Araçlar akıllı yakalama ayarları paketine sahiptir.

     

    Elektrikli El Aletleri HindSight

    HindSight, kayda basmadan 30 saniye önce video çeker, böylece beklenmedik ilk vuruş gibi bir anı bir daha asla kaçırmazsınız. HindSight açıkken kamera, siz deklanşöre basmadan önce 30 saniyelik video ve siz kaydı durdurana kadar bundan sonraki her şeyi çekecektir.

     

    Elektrikli El Aletleri LiveBurst

    Çekiminizden 1,5 saniye önce ve sonra olanları kaydedin, ardından en iyi resim veya paylaşılabilir bir video için en sevdiğiniz tek kareyi seçin.

     

    Elektrikli Araçlar Zamanlanmış Yakalama

    Bu özellik, çekiminizin başlangıç ​​zamanını önceden planlamanıza olanak tanır.

     

    Elektrikli El Aletleri Süre Yakalama

    HERO9 Black'in otomatik olarak durmadan önce ne kadar süre kayıt yapacağını seçin.

     

    Gece Atlamalı Video

    Hepsi fotoğraf makinesinde işlenen 4K, 2.7K 4: 3, 1440p veya 1080p'de gece hızlandırılmış videolar çekin.

     

    Ön Ayarlar + Özel Ön Ayarlar

    HERO9 Black; Standart, Aktivite, Sinematik ve Ağır Çekim çekimleri için önerilen video ön ayarlarıyla önceden yüklenmiş olarak gelir. Favori ayarlarınıza hızlı erişim için özel ön ayarlar bile oluşturabilirsiniz.

     

    Dijital Lensler

    Efsanevi çekimler, dijital bir lense dokunmak kadar kolaydır. Artık Dar, Doğrusal, Geniş, Süper Görünüm ve Doğrusal + Ufuk Dengeleme arasında geçiş yapabilirsiniz.

     

    Ses kontrolü

    "GoPro, fotoğraf çek" gibi 14 sesli komutla eller serbest kullanımına geçin. Kamera kapalı olsa bile, "GoPro, aç" diyebilirsiniz. HERO9 Black, İngilizce (ABD, İngiltere, AU ve Hindistan), Çince (Mandarin), Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce (BR), Rusça, İspanyolca (AB ve NA) ve İsveççe'yi anlıyor.

     

    Dikey Yönlendirme

    Snapchat ve Instagram'ınız için dikey yönde fotoğraf ve video çekin.

     

    Zamanlayıcı

    Kendinizi grup çekimine veya grup videosuna dahil edin. Zamanlayıcı, bir GoPro selfie çekmeyi veya tüm ekibinizi kareye sığdırmayı kolaylaştırır.

     

    Ham Fotoğraf

    Raw modu, düzenlemede en fazla esnekliği sağlar ve tekli ve çoklu çekim sekanslarının yanı sıra hızlandırılmış ve seri çekim fotoğraflar için kullanılabilir.

     

    8x Ağır Çekim

    HyperSmooth 3.0 sabitleme özelliğine sahip ultra yüksek kare hızlı 1080p240 video, bu popüler efekt için 8 kata kadar ağır çekim sağlar.

     

    Android Cihazlara USB Type-C Aktarımı

    Android cihazlarla uyumlu, birlikte verilen USB Type-C kablosuyla fotoğrafları ve videoları hızlı bir şekilde aktarın.

     

    100 Mb / s Bit Hızı

    100 Mb / sn'ye varan bit hızı seçenekleriyle stüdyo kalitesinde çekimler oluşturun.

     

    HEVC Video Formatı

    Resim kalitesini kaybetmeden dosya boyutlarını küçültmek için Yüksek Verimli Video Kodlama (HEVC) kullanın.

     

    Veri Katmanları + GPS

    GoPro uygulamasında videolarınıza Veri Katmanları ekleyerek konumunuzu, yüksekliğinizi ve hızınızı son görüntünüzde gösterin. Seçenekler arasında Hız Ölçer, GoPro logosu, GPS Yolu, Rakım, Harita, Hız grafiği ve G-Force bulunur. (Not: GoPro uygulamasındaki videolara GPS Veri Katmanları eklemek için kameranızda GPS'yi etkinleştirmeniz gerekir.)

     

    Yüz, Gülümseme, Göz Kırpma + Sahne Algılama

    HERO9 Black gülümsemeleri, göz kırpmaları ve daha fazlasını tanır. GoPro uygulaması, etkileyici video hikayeleri oluşturmak için en iyi fotoğraflarınızı ve videolarınızı akıllıca seçmek için bu ayrıntıları kullanır.

    GoPro TRNC / K.K.T.C. Resmi Distribütörü

    Üyelik tarihi: 18 Haziran 2021

    Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
    Cep533 880 73 70
    İş533 842 18 00
    WhatsApp533 880 73 70
    İlan sahibi: GoPro TRNC / K.K.T.C. Resmi Distribütörü
    Ara WhatsApp