İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

GoPro Hero 8 Black 2 YIL RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ .

Fotoğraflar yükleniyor

510 16,458
İlan No 227622
İlan Tarihi 22 Haziran 2021

HERO8 Black ile tanışın, şimdiye kadarki en sarsıntısız ve çok yönlü HERO kamera. Modernize edilmiş tasarımıyla artık daha kolay taşınabilir ve

dahili katlanabilir parmakları sayesinde bağlantı parçaları saniyeler içerisinde kolayca değiştirilebilir. Üstelik opsiyonel Media Mod ile

kameranıza flaş, profesyonel ses sistemi ve hatta başka bir ekran bile bağlayabilmek mümkün. Ezber bozan HyperSmooth 2.0 stabilizasyon

özelliği ile nefes kesecek ağır çekimler yapabilirsiniz.



Modern Tasarım

Yeniden tasarlanmış şekli ile cebinize daha kolay sığar ve altında bulunan katlanabilir parmaklar sayesinde bağlantı parçaları kolayca değiştirilebilir. Yeni yan kapak, bataryaları daha hızlı değiştirebilmeyi sağlar. Yenilenmiş lensi darbelere karşı 2 kat daha dayanıklıdır.


HERO8 Black Modları

Vloggerlar, profesyonel film yapımcıları ve gelecek vadeden yaratıcılar hayallerinin ötesine geçiyor. Kolayca monte edilebilen flaşlar, mikrofonlar, LCD ekranlar ve daha fazla aksesuar ile bu artık mümkün. Yapmanız gereken tek şey opsiyonel Media Mod’u oyuna sokmak.


HyperSmooth 2.0

Pürüzsüzlük daha da pürüzsüz hale geldi. HERO8 Black yapacağınız çekim için en uygunu seçebileceğiniz, On, High ve Boost olmak üzere 3 ayrı seviye stabilizasyona sahip. Dilerseniz mümkün olan en geniş görüntüyü yakalayın ya da bir HERO kamerada çekebileceğiniz en pürüzsüz videoyu çekin. Hypersmooth 2.0 tüm çözünürlüklerle ve kare hızları ile uyumludur ve uygulama içerisinde yatay dengeleme olanağı sağlar.


TimeWarp 2.0

Hareket halinde son derece stabilize time lapse videolar çekin. TimeWarp artık, hareketlerinize, çekim alanının değişikliğine ve ışığa otomatik olarak uyum sağlıyor. En ilginç anları daha da ilginç kılabilmek için çekiminizi gerçek zaman hızına yavaşlatabilir ardından tekrar tek bir dokunuşla tekrar hızlandırabilirsiniz.


LiveBurst

Çekiminizin 1.5 saniye öncesini ve sonrasını kaydedebilir ve mükemmel fotoğraf karesin elde edebilmek için tek bir kare seçebilirsiniz veya paylaşabileceğiniz harika bir video yaratabilirsiniz.


SuperPhoto + HDR

Sabit veya hareket halindeyken, düşük ışıklı ortamlarda bile azaltılmış bulanıklık ve inanılmaz netlikte 12MP muhteşem fotoğraflar çekin. Gelişmiş HDR ile bu mümkün.


Night Lapse Video

Tüm ayarlamaları kameranızdan yaparak 4K, 2.7K 4:3, 1440p veya 1080p çözünürlükte harika time lapse videolar çekin.


Dijital Lensler

Çekim karenizi ayarlamak artık dijital lenslerden birini seçmek kadar kolay. Narrow(Dar), Linear (Doğrusal), Wide (Geniş) olarak veya SuperView lenslerinden birini seçin.


1080p Canlı Yayın

Çekin ve hemen paylaşın. Sosyal medyada 1080p canlı yayın yapın, GoPro uygulaması ile yayın yaparken HyperSmooth stabilizasyonundan yararlanın ve çekimlerinizi daha sonra görüntüleyebilmek için SD kartınızda saklayın.


Ses ile Kontrol

"GoPro, take a photo” gibi 14 farklı ses komutu ile elleriniz serbest kalsın. Hatta kameranız kapalıyken, "GoPro, turn on” komutu ile açabilirsiniz. HERO8 Black kameranıza İngilizce, Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve İsveççe olarak komut verebilirsiniz.


Gelişmiş Rüzgar Gürültüsü Azaltma

Yeni ön mikrofon ve gelişmiş algoritmalar rüzgar sesini filtreleyerek daha net ve temiz ses kalitesi sağlar.


Tüm Fotoğraf Modları için RAW

RAW modu mümkün olan en büyük esnekliği sağlar ve artık time lapse ve çoklu çekim modlarında kullanılabilir.


Presets (Hazır Ayarlar)

HERO8 Black, sizin için ayarlanmış, Standard (Standart), Activity (Aktivite), Cinematic (Sinematik) ve Slo-Mo (Ağır Çekim) gibi önerilen video ayarlarına sahiptir. Kendi belirlediğiniz ayarlara hızlıca ulaşabilmek için favorilerinize özelleştirilmiş ayarlarınızı ekleyebilirsiniz.


Ekran Kısayolları

En sık kullandığınız özelliklere kolayca ulaşabilmek için ekranınızı özelleştirin.


Dokunmatik Ekran

Akıllı bir mobil cihaz kullanıyorsanız, HERO8 Black kullanımı size tanıdık gelecek. Modernize edilmiş ayarlarıyla 3 adet ana çekim modu kameranızı kullanmayı kolaylaştırır.


Touch Zoom

Aksiyona daha yakından bakın. Fotoğraf ve video çekim karelerinizi sadece ekrana dokunarak ayarlayın.


Portre Çekimi

Fotoğraf ve videolarınızı Snapchat veya Instagram hikayelerinizde kullanabilmek için portre karesi olarak çekebilirsiniz.


Fotoğraf Zamanlayıcı

Kareye siz de girin. Zamanlayıcı sayesinde özçekimlerinizi veya grup fotoğraflarınızı tüm grubunuzu kareye alacak şekilde kolayca yapabilirsiniz.


Short Clips

15 veya 30 saniyelik, paylaşmaya en uygun uzunlukta kısa çekimler yapabilirsiniz.


Dayanıklı + Su Geçirmez

Telefonunuzla kaydedemediğiniz deneyimlerinizi paylaşın. HERO8 Black son derece dayanıklı olması ve 10 metreye kadar su geçirmeme özelliğiyle maceraya her zaman hazır.


Pro-Quality 4K60 + 1080p240 Video

HyperSmooth stabilizasyonuyla birleşen nefes kesen video çözünürlüğü, etkileyici kare hızı ve süper ağır çekim özelliği ile HERO8 Black şimdiye kadarki en iyi kameramız.


8x Ağır Çekim

Hypersmooth 2.0 stabilizasyonu ile birlikte ultra yüksek kare hızlı 1080p240 video, 8 kat daha ağır çekim yapmayı sağlayarak en efsanevi anlarınıza hakkını verir.


100-Mbps Bit Hızı

100Mbps’e kadar bit hızı seçeneğiyle stüdyo kalitesinde görüntü kaydedebilirsiniz.


HEVC Video Formatı

SD kartınızda yer açın. High Efficiency Video Coding (HEVC – Yüksek Verimlilikle Video Kodlama) özelliği ile görüntü kalitesinden ödün vermeden dosya boyutlarını küçültebilirsiniz.


GPS + Hareket Sensörleri

GPS konumunuzu, yüksekliğinizi ve hızınızı tespit eder. Başarılarınızı göstermek için, GoPro uygulamasında videolarınıza GPS performans etiketleri

ekleyin.


Bakma, Gülümseme, Göz Kırpma + Ortam Algılama

HERO8 Black, kameraya baktığınızı, gülümsediğinizi, göz kırptığınızı ve daha fazlasını algılayabilir. GoPro uygulaması bu detayları en iyi kareleri tespit etmek ve muhteşem videolar oluşturmak için kullanır.


GoPro PLUS ile Buluta Otomatik Yedekleme

Kameranızdan buluta otomatik olarak video ve fotoğraflarınızı transfer edebilirsiniz. Hatta yolculuklarınızda bu süreci daha da kolaylaştırabilir ve GoPro PLUS ile mobil cihazınızdan da transfer gerçekleştirebilirsiniz.


Hızlı Şarj Özelliği

Opsiyonel Hızlı Şarj Güç adaptörü bataryalarınızı %38e kadar daha hızlı şarj edebilmenizi sağlar.


GoPro Bağlantı Parçaları + Aksesuarları ile Uyumlu

Taşı. Sabitle. Tadını Çıkar. HERO8 Black kameranızı özelleştirebilmeniz için 7 farklı mod dahil 45’ten fazla uyumlu bağlantı parçası ve aksesuarla hayatı yeni bakış açılarından kaydedin.

GoPro TRNC / K.K.T.C. Resmi Distribütörü

Üyelik tarihi: 18 Haziran 2021

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep533 880 73 70
İş533 842 18 00
WhatsApp533 880 73 70
İlan sahibi: GoPro TRNC / K.K.T.C. Resmi Distribütörü
Ara WhatsApp