İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

1
İlan No 223754
İlan Tarihi 28 Ekim 2020

Çalışan anne-baba iseniz pandemi nedeniyle çocuğunuzun eğitimden geri kalmasını yada eksik bilgiyle okulunu tamamlamasını istemiyorsanız yüzyüze eğitim ile daha sağlıklı daha bilgili daha hijyenik şekilde evde özel ders verilir. İlkokul 1.2.3.4.5 ve 6.7.8 sınıf derslerine destek aynı zamanda Psikolojik destekli eğitim verilir. (Güzel yazı yazma, güzel okuma, yaratıcılık, Hayal gücünün gelişimi teori bilgiyi pratiğe çevirme, çocuğun kendini tanımasını ve sorumluluklarını bilinçlenmesi ,kültürel bilgi sağlama, kendini ifade etme , duygularını yönetme )Çocuğunuzun daha güzel bir şekilde yetişmesi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Bunun yanında 3-6 yaş arasında çocuğunuz var ve bakım sorunu yaşıyorsanız sabah 8 akşam 5 bakım+eğitim hizmeti verilmektedir bu hizmet ek olarak çocuğunuzu 1.sınıfa tam destekli hazır hale getirecektir. Ayrıca temel ingilizce eğitimide söz konusudur. 

Yer: Lefkoşa

Ayrıca Psikolojik danışmanım bu çocuğunuzun ruh halinede ek destek sağlayacaktır. Sağlıkla ve sevgiyle kalınız ????????????